Ulasan Big Boy

  • Yuliana
    Abdi henteu nyangka gél Big Boy bakal robih sapertos salaki kuring. Sateuacanna, dina jinis bandung, anjeunna henteu langkung aktif, sareng budakna leres-leres jujur. Tapi ngan sabulan nganggo gelang Big Boy, sareng sirit na parantos na, sareng ayeuna kami gaduh jinis séks!
    Big Boy
  • Hendra
    Babaturan kuring bébéja yén gél ieu ngabantosan anjeunna ngembang sirit ku saloba 5 sentimeter tambahan. Kuring henteu percanten, tangtosna, tapi ayeuna kuring nganggo produk kuring nyalira, éta ngan saminggu sareng sirit abdi mangrupikeun sentimeter panjang.
    Big Boy
  • Yogi
    I am a aktor porno ku profési sareng kuring parantos kenal kana gél ieu kanggo lami. Éta sering dianggo di industri pikeun ngagedekeun sirit aktor atanapi ngahontal cacakan anu panjang.
    Big Boy
  • Sherly
    Aranjeunna kedah nyerat perkawis ubar ieu dimana-mana, sabaraha urang kakurangan sareng henteu terang yén éta aya solusi anu sapertos saderhana! Kuring, pikasieuneun yeuh, ngan ukur panjangna anggota 11 cm! Sareng ayeuna 17, sareng kuring tetep nerapkeun gél, kuring hoyong pasangan séntiméter deui.
    Big Boy
  • Rika
    Eh, kuring hanjakal yén ubar sapertos ngan ukur muncul nalika kuring ngancik 40 taun. Sakumaha seueur hal anu anjeunna sono nalika nonoman na, anjeunna isin érut anggotana, bahkan hoyong pendak sareng mojang, teras anjeunna sieun. Sok atuh, tong hilap nonoman anjeun, nganggo Big Boy!
    Big Boy
Peunteun Big Boy
4
12